Junalla pääsee pian retkeilemään Repoveden kansallispuistoon
Valokuvia esillä monipuolisesti Kouvola-talolla
Matonpesupaikat on avattu Kouvolassa
Kouvolan kaupungin ja Kymsoten yhteinen tahtotila: Kymenlaaksossa tulee turvata vahvat päivystyspalvelut
Maakaasun tulo Venäjältä katkeaa lauantaina 21. toukokuuta kello 7
Juha Huhtala erotettiin Liike Nytistä
Kouvola haluaa osansa Iitin Kymiringin heinäkuisesta kisafiiliksestä
Roppakaupalla epäonnea mukana – Ranskassa sattunut onnettomuus poiki Juha Marttiselle kirjan verran tarinaa
Kotimaisen tekemisen historiaa tarjolla kansanoopperan muodossa
Liikenne Saimaan kanavasta siirtyi maanteille ja raiteille – Kanavakonkarin mielestä Venäjän ei kannata irtisanoa vuokrasopimusta, josta se saa rahaa, vaikka yhtään laivaa ei kulkisi
Kodeissa tulisi varautua pärjäämään itsenäisesti ainakin kolme vuorokautta häiriötilanteen sattuessa. Esimerkiksi pitkittynyt sähkökatko voi aiheuttaa tilanteen, jonka takia yhteiskunnan tarjoamat palveslut häiriintyvät tai jopa keskeytyvät.
Suomessa viranomaiset suosittelevat kotitalouksia varautumaan erilaisiin häiriöihin 72 tunnin ajaksi. Suositus on annettu jo ennen Ukrainan sotaa, mutta se on noussut entistä enemmän esiin kansainvälisen tilanteen kiristyessä.
− Jokaisessa kodissa kannattaa varautua esimerkiksi pitkittyvään sähkökatkoon tai vedenjakelun häiriöihin kolmen vuorokauden ajaksi, kaupungin turvallisuuspäällikkö Johanna Tauriainen toteaa tiedotteessa.
Katso videolta, miten kaupungin turvallisuuspäällikkö on varautunut erilaisiin poikkeustilanteisiin, kuten sähkökatkoihin kolmen vuorokauden ajaksi. Tauriainen antaa hyvin käytännönläheisiä vinkkejä varautumiseen.
−72 tunnin varautuminen ei ole monimutkaista. Monet tarvittavat asiat ovat niitä, mitä käytämme ihan perusarjessa. Jos haluaa hankkia jotakin ekstraa, niin esimerkiksi vesiastioita on hyvä olla kotona, Tauriainen kertoo.
https://www.youtube.com/watch?v=lmWLfWrIF-AMielipide: Kouvolan uusi uimahalli Urheilupuistoon – vai miten valtuusto äänestää?
Uusi uimahalli Tervaskankaalle vai Urheilupuistoon? Lopetetaanko käytöasteeltaan paras Kuusankosken uimahalli? Poliittinen päätöksenteko on yhtä kiemurainen kuin aikanaan Ratamon ja Kuusankosken aluesairaalan keskinäinen vääntö. Vanhan Kouvolan asukkaat,virkakoneisto, kokoomuksen valtuustoryhmä ja Kouvolan Sanomat ovat jo pitkään ajaneet uutta uimahallia Urheilupuiston sumppuun. Sama näytelmä kuin Ratamon kanssa aikanaan.
Valtuuston kokouksessa 2.5. käydään pitkä äänestysruletti, jonka lopputuloksen ennustan olevan Urheilupuistoon uusi uimahalli. Valitettavasti. Vain SDP:n ja PS:n lisättynä joillakin äänillä keskustasta ja kokoomuksesta olisi pystynyt päättämään uudeksi paikaksi Tervaskankaan ja/tai perumaan Kuusankosken uimahallin lopettamisen.
Joillakin puolueilla on varmaan tiukka ryhmäkuri, joissakin on vapaa äänestysmahdollisuus. Painostus varsinkin uusia valtuutettuja kohtaan on voimakas ja heidän on turvallista tukea todellisia ryhmän voimahahmoja. Valitettavasti. Kokoomusryhmä on viestittänyt Urheilupuiston puolesta, tosin ainakin muutama kokoomusvaltuutettu on tiettävästi Tervaskankaan puolella. Tyhjää äänestäneitä on varmaan 2.5. kokouksessakin? Ratamoäänestyksissäkin oli viimeisessä äänestyksessä 18 tyhjää!
Kuusankosken uimahallin päivittäisenä käyttäjänä toivon tietenkin Kuusankosken hallin jatkoa tai ainakin uuden paikaksi Tervaskangasta (Veturin aluetta). Valtuuston päätöksen jälkeen alkaa vasta todellinen keskusteluryöppy!
Jyrki Lindberg
Kuusankosken Kokoomuksen puheenjohtaja,
Kokoomuksen Kouvolan kunnallijärjestön varapuheenjohtaja
(05) 210 4400
PL 140, 48101 Kotka
PL 238, 48101 Kotka
Kymenlaaksonkatu 4, 48100 Kotka (avoinna sopimuksen mukaan)
myynti@pkank.fi
aineistot@pkank.fi
toimitus@pkank.fi
etunimi.sukunimi@pkank.fi
Teija Piipari
Sivustomme käyttää evästeitä.