Xamkin hakijamäärä edellisvuoden tasolla
Mielipide: Lapsen huominen tehdään tänään
Marjoniemen koira-aitaus poistuu käytöstä Kouvolassa
Mielipide: Päihde- ja mielenterveysongelmien ehkäisyyn tarvitaan kaikkien yhteistyötä
”On kiva voida tarjota myös ihan uusia juttuja”
Kymenlaakson hyvinvointialueen viime vuoden tulos ennakoitua parempi – samalla kumulatiivinen alijäämä kasvoi
Kuusankoskelainen laulajatar julkaisee uuden tuplasinglen
Kouvolan seurakunnat sammuttavat taas valojaan
Mielipide: Kouvola ei ole luotettava kumppani – Kotkan on katsottava muualle
Kuusaan Kurmoottaja lauantaina Levyraadissa
Kiinteistöillä elinvoimaa Kotkaan
Arjan voitto nivelrikosta
Paikallista terveydenhuoltoa suurella sydämellä!
Monikanavaista mainontaa
Camini Oy tuo ammattitaitoa ja vuosikymmenien kokemuksen Kymenlaakson nuohous- ja ilmanvaihtoalalle
Yrittäjä Ferit Aldemir (oik.) miniänsä Injin, poikansa Yusufin ja pojanpoikansa Mertin, 9kk, vierellä. Kuvassa ovat myös työntekijät Erkan Yalcin (2. vas.) ja Halil Ibrahim Yurtbay.
Kuva: Teija Piipari
Ravintola pystyttää Korkeakoskelle kesäfestarit
Teija Piipari
Karhulantiellä Kotkan Korkeakoskella on luvassa kesäfestivaalit lauantaina 6. heinäkuuta kello 18.30 alkaen.
Ravintola Korkeakosken Pizzeria täyttää 20 vuotta ja haluaa juhlistaa sitä asiakkaiden ja muiden paikalle piipahtavien kanssa. Piha-alueelle pystytetyllä lavalla esiintyy kolme bändiä; Simo & Ella, Hero ja Kuokkavieraat. Sisäänpääsy on ilmainen.
– Olisi kiva järjestää 20-vuotisjuhlat. Siitä ajatuksesta alkoi kesäfestivaalien suunnittelu. Juhlimme nyt ensimmäisen kerran, ja vähän jännittää, että miten kaikki menee, kertoo Yusuf Aldemir, ravintolan perustajan Ferit Aldemirin poika ja työntekijä.
Turkista lähtöisin oleva Ferit Aldemir avasi pienen grillikioskin Korkeakoskelle vuonna 2004. Pikku hiljaa asiakaskunta kasvoi, joten edessä oli laajentaminen. Itse asiassa laajentaminen moneen kertaan, kertoo Yusuf Aldemir.
Ferit Aldemirilla on myös toinen, puoli vuotta sitten avattu pitseria Kotkan Munsaaressa.
Yrittäjä odottaa kesäfestareille ”vähintään sataa kävijää”, mutta jos parikin sataa tulee, se ei kuulemma yllätä.
– Isäni on ollut todella kauan Kymenlaaksossa ja tehnyt pitkään töitä ravintola-alalla, Korkeakoskea ennen muun muassa Kouvolassa ja Kotkan Ruonalassa. Hän on monelle tuttu kasvo, asiakaspiiri on hyvin suuri, Yusuf Aldemir toteaa.
Korkeakosken ravintolassa on asiakaspaikkoja 24 sisällä ja 16 terassilla. Juhlien ajaksi anniskelualuetta laajennetaan ja istumapaikkoja lisätään.
(05) 210 4400
PL 238, 48101 Kotka
Kymenlaaksonkatu 10, 48100 Kotka (avoinna sopimuksen mukaan)
myynti@pkank.fi
aineistot@pkank.fi
toimitus@pkank.fi
etunimi.sukunimi@pkank.fi
Teija Piipari
Sivustomme käyttää evästeitä.