Jyrki Saarela jättää MyPan
Miika Herrala palaa Titaaneihin – Henri Rahkonen lähtee pois
Keltakallion asemakaavaehdotus valmistui lautakunnan käsittelyyn – Sammakkojen ja perhosten säilyminen turvataan
Mehiläinen tuottaa jatkossakin Etelä-Kymenlaakson psykiatrian avohoidon lääkäripalvelut
Mielipide:Avoin kysymys päättäjille
Jesse Hartoselle kartingmestaruus
Kotiseututyön ansiomitali kahdelle ansioituneelle kymenlaaksolaiselle
Ei tullut koripallostadionia, kun ei sellaista tilattukaan – Satama Areenan rakennuttajia on ryöpytetty julkisuudessa
Mielipide: Kutomossa syntyvät kauniit matot ja uuden ystävyyssuhteet
Players Sports Bar Kotkassa sulkee ovensa
Rallicross SM -sarja tekee kahden vuoden tauon jälkeen paluun Tykkimäelle
Kirppis-yrittäjäksi rakkaudesta kierrätykseen
Poikki menneet nivelsiteet voivat kasvaa takaisin kiinni
Yrittäjien uusi kumppani
– Minäkin olen laulamassa yhteislaulutilaisuuksissa, vaikka lapseni eivät sitä haluaisi, Kimmo Alpiranta naurahtaa.
Veli-Pekka Kelloniemi
BBQ-ruokaa Sapokan kesäravintolasta
Veli-Pekka Kelloniemi
Sapokka Bar & BBQ avautui viime viikolla Maretariumin viereiselle torille, ja se palvelee asiakkaitaan elokuun viimeiseen päivään asti.
Paikallisen lihanjalostamo Neittamon Lihan ja grillaustarvikkeita myyvän bigshop.fi:n yhteinen kesäravintola myy lihatuotteita ja niistä valmistettuja bbq-annoksia.
– Ruokalistalta voi rakentaa haluamansa annoksen eri lihavaihtoehdoista. Tarjolla on naudanrintaa, nyhtöhirveä, nyhtöpossua ja possun ribsejä, kertoo kotkalainen bigshop.fi:n yrittäjä Kimmo Alpiranta.
Alpirannan mukaan lihat saa halutessaan vaikkapa Leistin leipomon lihapiirakan tai Reittisen sekaleivän väliin.
– Ribsien kanssa saa grillattua perunaa.
Viikonloppuisin grillataan myös paikallisten kalastajien toimittamaa kalaa, saatavuuden mukaan.
– Kaikki annokset ovat aidolla tulella ja savulla valmistettuja. Lisäksi vegevaihtoehtona löytyy nyhtökauraa.
Juomapuolella ravintolalla on A-oikeudet.
– Kesäravintola on auki arkisin ja sunnuntaina kello 11–21 ja perjantaista lauantaihin kello 11–22.
Terassialueella on vakiona 120 asiakaspaikkaa ja isompien tapahtumien, esimerkiksi Meripäivien, aikana 400 asiakaspaikkaa.
Valmiiden annosten ohella kesäravintolasta saa ennakkotilauksella Neittamon Lihan ja bigshop.fi:n tuotteita.
– Eli samasta paikasta saa ennakkotilauksella lihat ja hiilet myös omaan grillailuun.
Yritykset ovat tehneet aiemmin jo noin vuoden ajan yhteistyötä erilaissa tapahtumissa.
Neittamon lihan yrittäjä Pasi Hakulin on tyytyväinen kesäravintolan sijainnista Sapokan miljöössä.
Kesäravintolalla on Merisydän Cafen kanssa yhteinen esiintymislava, johon on tulossa kesän aikana erilaista ohjelmaa.
– Yhteislaulua on luvassa joka torstai kello 18 alkaen. Tilaisuudet juontaa Ella Mustajärvi ja Teemu Seppälä yhtyeineen vastaa livemusiikista.
Alpiranta vinkkaa vielä lopuksi, että terassilla on kaksi lasitettua rakennusta, jotka ovat varattavissa esimerkiksi kokouskäyttöön.
(05) 210 4400
PL 140, 48101 Kotka
PL 238, 48101 Kotka
Kymenlaaksonkatu 10, 48100 Kotka (avoinna sopimuksen mukaan)
myynti@pkank.fi
aineistot@pkank.fi
toimitus@pkank.fi
etunimi.sukunimi@pkank.fi
Teija Piipari
Sivustomme käyttää evästeitä.