Sadun lumoa Kimaran keväässä
Mielipide: Hyvä bisnes perustuu luonnon ylläpitämiseen
Rauhan viesti -kevätkonsertti Ukrainan hyväksi Myllykosken kirkossa
Mielipide: Ratamon yöpäivystyksen lopetus – säkillä valoa pirttiin ja pimeää ulos
Hyvinvointialueen palvelulautakunta: Elimäen, Jaalan ja Miehikkälän terveysasemat lakkautetaan
Akkutehtaasta jätettiin adressi ministereille – CNGR:n mukaan Haminan akkutehdasta ei voida rinnastaa muihin tehtaisiin ratkaisuiltaan
Henkilö: Ahkera mielipidekirjoittaja Jukka Poikolainen herättää vahvoja reaktioita, puolesta ja vastaan – ”Yritän olla humanisti”
Pekka Korpivaara vaatii Kymenlaakson hyvinvointialueen johtajaylilääkärin erottamista – Hyvinvointialue puolustaa johtajaylilääkäriä
Rallicrossia triplasti Tykkimäellä
Tykkimäen huvipuiston kesän uutuuslaite kohoaa 38 metriin
Wiinijuhlat Kuusankoskella
Digiasemalta uutta osaamista yrityksille
Palveleva kangaskauppa
Luksulla valmistaudutaan Tammikuun talkoisiin
Kotihoitoa Kouvolassa - Myö välitetään sinusta!
Annukka Sakki pyöräyttää lihapiirakan paperiin tottunein ottein.
Veli-Pekka Kelloniemi
Inksan grilli sai uuden yrittäjän
Veli-Pekka Kelloniemi
Annukka Sakki aukaisi Inkeroisten Luksun Grillin ovet viime vuoden lokakuussa, mutta virallista avajaisviikkoa päästään pitämään vasta tällä viikolla.
– Eli 13.–19. tammikuuta on luvassa erilaisia tarjouksia ja samalla lanseerataan muutama uusi annos, kertoo yrittäjä.
Inkeroisissa pitkään toiminut grillipaikka oli Sakille entuudestaan tuttu sitä kautta, että hän oli työskennellyt siellä aiemmin.
– Halusin tänne takaisin ja tulin, kun tarjoutui paikka yrittäjänä.
Annukka Sakilla on yritystaustaa, joten oman grillin perustaminen – varsinkin entuudestaan tuttuun paikkaan – ei tuottanut ongelmia.
Ruokalistalla on osa jatkumoa edellisiltä yrittäjiltä kuten perinteiset Jenkkiburgeri ja Luksus eli lihapiirakka pihvillä, juustolla, munalla ja kahdella nakilla.
– Uutena tuotteena tuli nyt muun muassa nyhtöpossu.
Grilliruoista suosituin on makkara-peruna-annos, jonka saa myös tuplamakkaroilla.
– Teen sen poimutettuihin ranskalaisiin ja uunilenkkiin. Ne toimivat annoksessa parhaiten ja maistuvat hyviltä.
Yrittäjä on panostanut siihen, että tarjolla on myös gluteenittomia tuotteita, joita kysytään päivittäin.
– Vegaaneillekin löytyy kasvispihvejä ja -pyöryköitä.
Grillin ohella tarjolla on myös kahvilapalvelut.
– Siihen puoleen olen myös panostanut eli meiltä löytyy suolaista sekä makeaa kahvin kanssa tai kotiin viemisiksi.
Grilli on avoinna joka päivä kello 11–20. Kesällä luvataan pidentää ilta-aikaa.
– Asiakasvirta on yllättävän tasaista. Neljän aikaan on aina pyrähdys, kun ihmiset pääsevät töistä, ja seitsemältä näkyy Anjalan tehtaan löysin vaihto.
Tilauksen voi myös soittaa ja tilata valmiiksi.
(05) 210 4400
PL 238, 48101 Kotka
Kymenlaaksonkatu 10, 48100 Kotka (avoinna sopimuksen mukaan)
myynti@pkank.fi
aineistot@pkank.fi
toimitus@pkank.fi
etunimi.sukunimi@pkank.fi
Teija Piipari
Sivustomme käyttää evästeitä.