Päihteisiin kuolleita muistellaan Kouvolassa
Poliisi pyytää havaintoja tulipalosta
Anne Heikkilästä aluehallituksen puheenjohtaja
Xamkille valittiin uusi hallitus
Nuorisovaltuustoon ennätysmäärä hakijoita Kotkassa
Taksien pilalle mennyt maine on saatava palautettua
Jaala Areenaan useita uudistuksia ensi vuonna
Soiva veistos Kotkan Kuusisessa on vihdoin virallisesti vihitty
Aaltoja! -festivaali tuo muutoksia Kotkan liikennejärjestelyihin
Santalahti Resort Kotkassa investoi ympärivuotiseen luksuslomailuun
Hyvä palvelu tekee iloisen mielen
Kiinteistöillä elinvoimaa Kotkaan
Arjan voitto nivelrikosta
Paikallista terveydenhuoltoa suurella sydämellä!
Monikanavaista mainontaa
Annukka Sakki pyöräyttää lihapiirakan paperiin tottunein ottein.
Veli-Pekka Kelloniemi
Inksan grilli sai uuden yrittäjän
Veli-Pekka Kelloniemi
Annukka Sakki aukaisi Inkeroisten Luksun Grillin ovet viime vuoden lokakuussa, mutta virallista avajaisviikkoa päästään pitämään vasta tällä viikolla.
– Eli 13.–19. tammikuuta on luvassa erilaisia tarjouksia ja samalla lanseerataan muutama uusi annos, kertoo yrittäjä.
Inkeroisissa pitkään toiminut grillipaikka oli Sakille entuudestaan tuttu sitä kautta, että hän oli työskennellyt siellä aiemmin.
– Halusin tänne takaisin ja tulin, kun tarjoutui paikka yrittäjänä.
Annukka Sakilla on yritystaustaa, joten oman grillin perustaminen – varsinkin entuudestaan tuttuun paikkaan – ei tuottanut ongelmia.
Ruokalistalla on osa jatkumoa edellisiltä yrittäjiltä kuten perinteiset Jenkkiburgeri ja Luksus eli lihapiirakka pihvillä, juustolla, munalla ja kahdella nakilla.
– Uutena tuotteena tuli nyt muun muassa nyhtöpossu.
Grilliruoista suosituin on makkara-peruna-annos, jonka saa myös tuplamakkaroilla.
– Teen sen poimutettuihin ranskalaisiin ja uunilenkkiin. Ne toimivat annoksessa parhaiten ja maistuvat hyviltä.
Yrittäjä on panostanut siihen, että tarjolla on myös gluteenittomia tuotteita, joita kysytään päivittäin.
– Vegaaneillekin löytyy kasvispihvejä ja -pyöryköitä.
Grillin ohella tarjolla on myös kahvilapalvelut.
– Siihen puoleen olen myös panostanut eli meiltä löytyy suolaista sekä makeaa kahvin kanssa tai kotiin viemisiksi.
Grilli on avoinna joka päivä kello 11–20. Kesällä luvataan pidentää ilta-aikaa.
– Asiakasvirta on yllättävän tasaista. Neljän aikaan on aina pyrähdys, kun ihmiset pääsevät töistä, ja seitsemältä näkyy Anjalan tehtaan löysin vaihto.
Tilauksen voi myös soittaa ja tilata valmiiksi.
(05) 210 4400
PL 238, 48101 Kotka
Kymenlaaksonkatu 10, 48100 Kotka (avoinna sopimuksen mukaan)
myynti@pkank.fi
aineistot@pkank.fi
toimitus@pkank.fi
etunimi.sukunimi@pkank.fi
Teija Piipari
Sivustomme käyttää evästeitä.