Lukijan kuva: pajunkissat
SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta vappupuhujana Kotkassa
Kymenlaakson Steinerkoululla koko perheen vappuhulinat
Kokoomuksen vappujuhla Kotkassa Sapokassa – Vihreiden Karhulan Jokipuistossa
Aleksi Sallinen Kotkan Julkiset Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtajaksi
Akkutehtaasta jätettiin adressi ministereille – CNGR:n mukaan Haminan akkutehdasta ei voida rinnastaa muihin tehtaisiin ratkaisuiltaan
Henkilö: Ahkera mielipidekirjoittaja Jukka Poikolainen herättää vahvoja reaktioita, puolesta ja vastaan – ”Yritän olla humanisti”
Pekka Korpivaara vaatii Kymenlaakson hyvinvointialueen johtajaylilääkärin erottamista – Hyvinvointialue puolustaa johtajaylilääkäriä
Rallicrossia triplasti Tykkimäellä
Tykkimäen huvipuiston kesän uutuuslaite kohoaa 38 metriin
Wiinijuhlat Kuusankoskella
Digiasemalta uutta osaamista yrityksille
Palveleva kangaskauppa
Luksulla valmistaudutaan Tammikuun talkoisiin
Kotihoitoa Kouvolassa - Myö välitetään sinusta!
Paras kouvolalainen leivonnainen valitaan lauantaina
Makujen polku -lähiruokatapahtuman yhteydessä lauantaina 20. huhtikuuta järjestetään leivonnaiskilpailu, jonka tavoitteena on löytää Kouvolan 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi paras kouvolalainen leivonnainen.
Parhaassa Kouvola-leivonnaisessa on käytetty paikallisia raaka-aineita ja se on samalla herkullinen ja näyttävä. Leivottavan tuotteen tulee olla kahvitarjoilun oheen sopiva makea tai suolainen leivos, kakku, pulla tai piirakka. Kilpailussa on sarjat leipomoille ja alan opiskelijoille. Kilpailuun on ilmoittautunut useita Kouvolan alueella toimivia leipomoita. Opiskelijasarjassa on mukana Edukon leipomo- ja kondiittoriopiskelijoita.
Yleisö voi tutustua kilpailuun osallistuviin leivoinnaisiin ja äänestää omaa suosikkiaan Synergiakeskus Kohoassa lauantaina kello 10–13. Kilpailun voittajat julkistetaan kello 14. Voittajat päättää tuomaristo, johon kuuluvat Koko Suomi leipoo -ohjelman tuomari, kondiittori Juliana Hokkanen, Tommin kahvilat -yrittäjä Tommi Jattu sekä Kouvolan kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö Charissa McCarron.
Tuomaristo kiinnittää huomiota erityisesti leivonnaisten makuun, paikallisiin raaka-aineisiin ja kouvolalaisuuteen, ulkonäköön, luovuuteen sekä säilyvyyteen, tuotettavuuteen ja kustannustehokkuuteen.
Makujen polku -tapahtuma on mahdollisuus tutustua lähellä tuotettuun ruokaan Kohoassa ja kävelykatu Manskilla kello 10-15. Koko perheen maksuttomassa tapahtumassa kouvolalaiset ruoantuottajat esittäytyvät ja myyvät paikallisia tuotteita. Lähiruokatapahtuman järjestävät yhteistyössä Kouvola Innovation, Kouvolan Ydinkeskusta ry, aktiivinen yritysjoukko sekä Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka KEKE -hankkeen toimijat.
(05) 210 4400
PL 238, 48101 Kotka
Kymenlaaksonkatu 10, 48100 Kotka (avoinna sopimuksen mukaan)
myynti@pkank.fi
aineistot@pkank.fi
toimitus@pkank.fi
etunimi.sukunimi@pkank.fi
Teija Piipari
Sivustomme käyttää evästeitä.